fbpx

Régóta szeretnél saját márkát, de nem tudod, hogyan is kezdj neki?

A divatot meghatározó jellemzők, a színek, az alapanyagok, a formai kialakítások, és a díszítő elemek.

Az új trendekben mindig a színek jelennek meg leghamarabb.

Mivel a színeknek meghatározó szerepe van az öltözködésben, egy színeiben jól meghatározott kollekcióval nyert ügyünk van. Egy ilyen módon jól összehangolt öltözet előnyös megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Vannak „kedvenc” színek, melyek szinte minden szezonban divatosak.

Ilyen például a kék, csak más-más árnyalatban.

Az Intercolor Nemzetközi Szakbizottsága az adott szezon előtt két évvel határozza meg a divatszíneket. Ezzel segíti a tervezők, gyártók, kereskedők munkáját, hogy időben rendelkezésre álljanak az aktuális divatnak megfelelő textíliák és kellékek.

Készülnek speciális szaklapok, trendkiadványok, melyekből hozzájuthatunk a divattal kapcsolatos aktuális információkhoz.

A 2021-es évben pl konkrétan „szélesednek a vállak”, újra megjelenik a válltömés, a vállcsúcsra helyezve a hangsúlyt, sokszor eltúlozva azt.

Szomorú, de tény, hogy ebben az évben a divat kikerülhetetlen kelléke a maszk.

Mivel a fél arcunkat eltakarja, így a személyiségünket, egyéniségünket ezzel is kifejezhetjük, és van mód, hogy összepasszoljon ruhánkkal. Divat idén a fejkendő, az etno minta, óriás nadrágok, kecses nappali ruhák, színben pedig a farmerkék, a vízzöld, és visszatér újra a fekete.

Megvannak már a konkrét terveid is? 🙂
Keress minket: https://www.mikkadesign.hu/szolgaltatasaink/berszabas-bervarras/

További cikkek

Felkeltettük az érdeklődésed?

Írj nekünk üzenetet, vagy keress telefonon minket!

    Hogyan indítsd el a saját divatmárkád?

    Készítettünk Neked egy Útmutatót, amiből megtudhatod, hogyan indítsd el a saját kollekciód. Töltsd le kötelezettségmentesen! 😊

    Hogyan indítsd el a saját divatmárkád?

    Készítettünk Neked egy Útmutatót, amiből megtudhatod, hogyan indítsd el a saját kollekciód. Töltsd le kötelezettségmentesen! 😊